Leoš Rapant, 10.01.2011 13:34
Nové stránky Amadinagouldove.cz
Vážení přátelé, po delší době byly obnoveny stránky www.amadinagouldove.cz. Doufám že budou pro Vás přínosem zajímavých informací.
Tomáš PALASMAN, 15.01.2011 13:20
Dobrý den.
Pěkné stránky o amadinách , jen tak dál.
Anonym, 19.01.2011 20:13
Cituji: Vážení přátelé, po delší době byly obnoveny stránky www.amadinagouldove.cz. Doufám že budou pro Vás přínosem zajímavých informací.
ahoj leos.
pekne si to tu urobil. len pri zadavani do genetickej kalkulacky som mal dojem, ako by to dlho nacitavalo, ale mozno je to len mojim pripojenim na internet.
stranky su po grafickej stranke pekne :-)
Kaydence Kaydence, 23.11.2011 05:50
Anonym, napsal: ahoj leos. pekne si to tu urobil. len pri zadavani do genetickej kalkulacky som mal dojem, ako by to dlho nacitavalo, ale mozno je to len mojim pripojenim na internet. stranky su po grafickej stranke pekne :-)
Cituji:
vhiucjpekez vhiucjpekez, 24.11.2011 10:57
Anonym, napsal: ahoj leos. pekne si to tu urobil. len pri zadavani do genetickej kalkulacky som mal dojem, ako by to dlho nacitavalo, ale mozno je to len mojim pripojenim na internet. stranky su po grafickej stranke pekne :-)
Cituji:
noyearold noyearold, 25.11.2011 14:27
Cituji:
yeppysquid yeppysquid, 29.11.2011 07:24
Cituji: